Nostalgi från sommaren 2013


Bilder från vårt underbara sommarställe på Horsholm Åland
där vi förra sommaren tillbringade 10 dagar tillsammans.
Bad sol och fiske och förstås massor av hundar som äntligen bara får vara HUND!
Några av er har varit där måååånga gånger, andra bara en sommar för länge sedan och så ni som är hjärtligt välkomna att hälsa på oss i sommar v 30-32! Till sol, härliga klippor och ett alltid skiftande storslaget hav. 
Den sista bilden är från i december då lilla TQ Minninnewah´s Ina kom till oss -här NÄRA sin pappa Odin.
Snart är det sommar igen.
Ta var på dagarna, ögonblicken, livet och kärleken!
 
 

Snart vår!

 
Har idag anmält hundarna till olika starter. Odin till internationellt IPO-R prov i Lidköping och i Aalborg, Tullgarn Game Fair Cup (där en av dagarnas lagtävling räknas som uttagning till NM) och Eucanuba Cup. Cobra till WT i Gränna och Baccus till WT i Gränna samt till inoff jaktprov i Ötjärn. Det blir spännande!
Igår tränade jag alla tre hundarna tillsammans ffg. Det var coolt ;) De var duktiga på sina olika nivåer och satt  stilla och väntade på sin tur för att få gå på dirrar och markeringar, Ja, kanske inte riktigt alla...;) Det är roligt att ha tre så fina och arbets sugna hundar.
Lilla Ina har just lärt sig "Give me Five",Sitta "Fint" och Ligg mest på skoj så klart. Hon hämtar gärna duva, kråka, and och kanin och apporterar ibland även vår lilla brunspräckliga katt :) När jag får en kund inne den stora staden Norrköping brukar vi passa på att ha social och miljö- träning över spångar, gallertrappor och vid central stationen. Det tycker hon är kul!
Det är gulligt med valp och man önskar tiden kunde stanna - bara ett litet tag...
 

10 små gyllenpälsar födda 20140303

Nu är de födda  "Deckarkullen" i Säffle på kennel Reducks www.reducks.se
Vassruggens Vade Brand & Vassruggens Ödha Runristare
 
RSS 2.0